The Christmas Project 2010

Jul i Chinfjellene

Julen nærmer seg og barn rundt omkring på jordkloden ser med forventning frem i mot denne høytiden. Barna i landsbyene i Chin fjellene får ikke mange gaver til jul, men de har alltid en stor fest sammen med resten av landsbyen. Families Together har de siste årene gitt ut julegaver til barn på landsbygda i Burma.Julegaveprosjektet 2010

I år vil alle barna i Skoleprosjektet til Families Together få en flott barnebibel på deres eget Chin språk. Hver side har fargerike illustrasjoner og med en tekst som er lett å forstå for barn. Innbindingen er noe av det beste en kan få i Burma, og en slik barnebibel vil landsbyfamiliene verdsette i mange år fremover. Det er også flott at barna kan få lese bibelen på sitt eget morsmål. Alle skoler i Burma foregår på burmesisk selv om barna snakker et annet morsmål. snapchat online login I tillegg til barnebibelen vil hvert barn også få en varm genser for den kalde perioden i Chin fjellene. I denne perioden kan det faktisk bli minusgrader i fjellene og da er det kaldt når husene ikke har noe isolasjon!

Gi en gave

Du kan være med på Julegaveprosjektet 2010. En gave med barnebibel og varm genser koster 25 kroner, og du kan bruke betalingsinformasjonen på denne siden for å overføre penger til prosjektet. Alle som gir til Julegaveprosjektet 2010, vil få en detaljert oversikt over hvordan pengene har blitt brukt.

Julegaveprosjektet ’10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.